Jdi na obsah Jdi na menu

POHYB A JÁ

29. 1. 2019

Učení

Když se učíte, nemusíte sedět. Vezměte knížku, sešit a čtěte si tím způsobem, že se budete procházet. Nebudete mít studené ruce, hezky si pochodíte a prokrvíte tělo - pohybem.

Internet

Sedíme hezky dlouhou dobu za počítačem, notebookem...ale co tam tolik můžeme dělat. Pochybuju, že si někdo počítá, kolik prosedí za kompem. Ale dám vám jednu radu, každou chvíli zakružte zápěstím, seďte rovně, nohy pevně na zemi. Pak bicyklujte s nohama a přitom klidně můžete být na internetu.

Doma

Když se nudíte, běžte, aspoň chvíli si zacvičit. Nemusíte vyloženě cvičit, ale můžete zkusit jogu nebo pilates (to záleží na vás). Také doporučuji hodně pít vodu, abyste nebyli dehydrovaní. Asi všichni chceme mít hezkou postavu, ale cvičit se nám nechce. Existuje způsob, jak zhubnout bez cvičeni (samozřejmě to bude trvat déle). Ten způsob je, že budete držet dietu a jíst zdravě. Doopravdy to funguje.

Jídlo
Když budete mít hlad nebo chuť na něco dobrého, vyčistěte si zuby nebo si dejte žvýkačku. Jezte hodně ovoce a zeleniny. Vyhýbejte se sladkostem a dalším nezdravým potravinám. Dále nejsou dobrá na hubnutí smažená a tučná jídla. Pokud nevíte, co máte jíst, na internetu je hodně stránek s jídelníčkem, který vám sami podle vašich požadavků vytvoří.

Když máte chviličku, doporučuji si jít na 10 minut jít zacvičit. Klasika. Dřepy, břišáky, kliky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář